Dörrskyltar i mässing

Välkomna dina gäster med en vacker mässingsskylt

Ge dina gäster ett varmt välkomnande med en vacker graverad mässingsskylt på dörren till din lägenhet eller ditt hus.

Dörrskylt med en personlig prägel

Låt din dörr utmärka sig bland andra! En snygg dörrskylt är både praktisk och har en estetisk funktion. I Skyltdax skyltdesigner kan du själv enkelt välja eget typsnitt, leka runt med storleken på texten direkt i webbläsaren.

Våra gravyrmetoder

Vi erbjuder tre stycken gravyrmetoder, fiberlaser, djupgravyr med lackfyllning och oifylld djupgravyr.

Lackfylld djupgravyr betyder att vi graverar ner i mässingen, och sen lägger i lackfärg. Resultatet är en glansig yta som glittrar i olika ljusvinklar, såkallade högdagrar. Denna metod är vi nästan ensamma om att erbjuda, de flesta av våra konkurrenter använder digitaltryck eller lasergravyr. Denna metod går dessvärre inte att använda på riktigt tuffa material och om det är krav på tunna linjer i motivet. Då använder vi lasergravyr som vi berättar mer om här under.

Lasergravyr betyder att vi bränner texten på skylten med en fiberlaser, när lasern är klar penslar vi skylten med en kemisk lösning för att få fram djup svärta. Lasergravyr erbjuder en exakt återgivning av motivet på ytan, tunna linjer och funkar på riktigt härdade material.

Oifylld drupgravyr betyder att vi djupgraverar ner i material, och lämnar det utan att fylla i med lack eller kemisk lösning. Resultatet är en härlig blänkande nyans på texten, och med reflekternade kanter. I förnicklad mässing får du fram den guldiga kärnan vid gravyr eftersom förnicklingen bara tränger in en bit i skylten i produktionen.

Skruvar och fästkuddar ingår

Våra skyltar med hål levereras med träskruvar i samma färg som skylten. Om skylten saknar hål så skickar vi med fästkuddar med starkt klister.

Skyltar utan borrade hål

Våra mässingsskyltar håller genomgående högsta kvalitet och vi köper in direkt från de bästa leverantörerna i Europa.

Skyltar med borrade hål

Våra mässingsskyltar håller genomgående högsta kvalitet och vi köper in direkt från de bästa leverantörerna i Europa.

En mer taktil dörrskylt

Ge din ytterdörr ännu mer personlig prägel, vi har några klassiska modeller dörrknackare i lager.

Tillbehör till din skyltbeställning

Ibland går det inte som det ska, en skruv kanske rullar ner mellan springorna i golvet.
Vi skickar med skruvar till alla skyltar med hål, men du kan även köpa till en uppsättning utifall olyckan är framme för en liten slant.

Skyltdax erbjuder skyltar i mässing till billigare priser än i butik. Garanterat enklare och smidigare – beställ från soffan och få det levererat hem till brevlådan.