Ingen reklam skyltar

Ingen reklam tack skyltar

Får du oadresserad reklam eller massa broschyrer varje dag i brevlådan? Spara på skogen och minska den pappersbaserade direktreklam som du får i lådan varje år.

Ingen reklam tack skyltar är ett effektivt sätt att slippa oadresserad reklam på. Dessa skyltar kan du enkelt fästa på brevlådan eller vid brevinkastet för att det tydligt ska synas att du inte vill ha reklam. Hos oss på Skyltdax kan du enkelt designa dina egna ingen reklam tack skyltar i olika material, former, storlekar och färger.

Våra plastskyltar tål mycket stryk. Regn och rusk får jobba ordentligt för att slita ut dem.

Välkommen att kontakta oss för personlig service.

Dörrskylt och ingen reklamskylt

Matcha med en ny mässingsskylt eller brevlådeskylt

Om du vill ha en skylt med samma typsnitt och storlek på texten som din dörrskylt kan du enkelt designa din egen via vår designer. Du hittar matchande skyltar under vår sektion av mässingsskyltar eller brevlådeskyltar i plast.

Beställ och skapa Ingen reklam skyltar till din dörr, brevlåda eller postbox

“Ingen reklam tack”-skyltar har en historia som går tillbaka till mitten av 1900-talet. Dessa skyltar började dyka upp på dörrar och brevlådor som ett sätt för människor att indikera att de inte ville ta emot oönskad reklam och reklamblad.

Skyltarna blev vanliga i samband med ökningen av direktreklam och gratistidningar. De tjänar som ett effektivt sätt att minska mängden oönskad post som hamnar på hallgolvet. Idag finns “Ingen reklam tack”-skyltar i olika utföranden och sprider ett enkelt budskap om den boendes önskemål om att undvika oönskad post.

Skyltar i andra material och områden:

Vi skapar och erbjuder skyltar i olika material, färger, motiv och storlekar till företag, föreningar och privatpersoner

Designa din egen Ingen reklam skylt

Du kan enkelt utforma din önskade Ingen reklam skylt på vår hemsida, där du väljer storlek, form, material, färg, budskap och fästanordning. Du kan även kontakta oss för att beställa så hjälper vi dig genom hela processen.

Vi tillverkar skyltar av hög kvalitet för alla miljöer

Kvalitet är ett av våra ledord. Vi är ledande på handgravering av mässingsskyltar av högsta kvalitet. Vi erbjuder även lasergravyr som betyder att vi bränner texten på skylten med en fiberlaser. Lasergravyr ger en exakt återgivning av motivet på ytan där tunna linjer och detaljer syns bra mot materialet.

Skylt hund får inte rasta

Välja bland 100-tals skyltar och designa själv

Välj typ av skylt, storlek, material och utforma skylten själv med olika fonter och textstorlekar. Du kan välja om du vill ha med eller utan skruvhål eller med självhäftande fästkuddar så skylten kan monteras på valfri yta. Valfriheten är stor.

Vi finns här om du har frågor

Offert-förfrågan

Låt oss räkna på en offert till ditt behov. Vi har lång erfarenhet av de flesta typer av skyltar och behov. Inget uppdrag är för litet eller för komplicerat. Vi eftersträvar kvalitet och en god service. Första steget är oftast en offert.

Skapa konto hos oss

Har du upprepade beställningar och önskar samla dem under ett login och konto? Med ett konto får du enkelt och snabbt tillgång till dina tidigare beställningar och kan beställa nya skyltar i samma stil och design. Kontakta oss så hjälper vi dig sätta upp ett konto.

Kontakta oss

Vi har tid när du har tid. Därför försöker vi vara tillgängliga även på lite udda tider för att kunna svara på frågor.

Skicka e-post till oss på info@skyltdax.se. Vi hjälper dig med svar på frågor, funderingar, måttagning, ja allt som du behöver veta för att beställa skyltar.
Det går även bra att ringa oss på:
010-10 15 990

Vanliga frågor

Vi vill ha vår egen logga eller symbol på en Ingen reklam skylt, hur gör vi då?

Vi kan trycka och gravera alla typer av loggor och symboler. Kontakta oss så hjälper vi till att lösa detta.

Vi vill ha ett annat typsnitt än vad ni har i ert designverktyg

Vi har gjort ett urval av typsnitt och lagt in i vår editor, i våra maskiner kan vi använda i princip vilka typsnitt som helst, men för att göra det enklare har vi valt att begränsa oss utifrån kategori och de typsnitt vi har valt ut är väl avvägda och passar våra skyltar perfekt.
Självklart kan ni även välja helt eget typsnitt som vi vid beställning lägger in i våra designprogram för nästa gång ni beställer en ny skylt.

Hur sätter jag upp en Ingen reklam skylt?

För att montera en skylt kan du välja mellan självhäftande tejp för enkel fästning på vägg eller fasad, eller använda skruvar för att säkra den på en stolpe eller vägg för ett stadigare fäste.

Specialbeställningar och betala med faktura

För dig som vill betala mot faktura så har vi självklart den möjligheten. Vi skickar våra fakturor med Fortnox. För dig som beställer centralt så har du i vår kundzon möjlighet att skilja på leveransadress och fakturaadress.

Mängdrabatt och partneravtal

Vi erbjuder såklart rabatter, partneravtal vid beställning av många varningsskyltar. Tveka inta att kontakta oss så hjälper vi er.


INFORMATION OM INGEN REKLAM SKYLTAR


Fördelar med Ingen reklam skyltar

Det finns många olika anledningar till att sätta upp en “Ingen reklam tack”-skylt på brevlådan eller vid brevinkastet. Inte minst för att både slippa att gå till pappersåtervinningen lika ofta och för att spara på miljön. Genom att sätta upp en ingen reklam tack skylt slipper du inte all reklam även om mängden reklam minskar betydligt. Samhällsinformation, tidningar och adresserad reklam kommer ändå att levereras till dig. Genom att skapa ett tydligt budskap på din ingen reklam tack skylt, kan du välja vilken reklam du vill ha och vilken du vill undvika.

Med en ingen reklam tack skylt slipper du inte bara oönskad reklam, utan gör även en insats för miljön! Genom att visa brevbäraren att du inte vill ha reklam slipper du få brevlådan fylld med onödig papper och plast som ändå åker direkt ned i soporna. Med en enkel liten skylt kan du säga nej till reklam och gratistidningar och samtidigt som du bidrar till en mer hållbar värld och minskad skövling av skog. Skapa en egen personlig ingen reklam tack skylt och slipp på så sätt all oönskad och oadresserad reklam!

Det finns inga rätt och fel när det kommer till vad som ska stå på en ingen reklam tack skylt, det viktigaste är att den är tydlig och lättförståelig för brevbäraren. Hos oss på Skyltdax kan du designa din egen skylt med olika material, form, färg och text, för att skapa en personlig och unik skylt som passar just ditt hem.

Olika typer av ingen reklam tack skyltar

Det finns många olika typer och utföranden av ingen reklam tack skyltar. Du kan själv välja vilket budskap just din skylt ska förmedla!

Gratistidningar: Gratistidningar räknas inte som reklam och kan därför delas ut till samtliga hushåll även om du har en skylt där det står “Ingen reklam tack”. För att slippa även gratistidningar kan du skapa en skylt som både undanber reklam och gratistidningar.

Samhällsinformation: Detta är ytterligare något som inte räknas som reklam, exempelvis information från politiska partier, religiösa samfund och kommun, landsting eller stat. Detta innebär att denna typ av information kommer att ges ut oavsett om du har en ingen reklam tack skylt eller inte.

Adresserad reklam: Det finns de som skapar sin egen ingen reklam tack skylt som inkluderar text som informerar om att de inte vill ha reklam, inte ens om den är adresserad. Tyvärr har en sådan typ av skylt ingen inverkan eftersom brevbäraren måste dela ut all post som är adresserad till bostaden. För att undvika reklam som är adresserad till dig kan du kontakta Nix Registret och anmäla att adresserad reklam inte ska skickas till dig. Det kan även vara en fördel att höra av sig till de företag som skickar ut adresserad reklam till dig.

IKEA-katalog: Ett av få reklamutskick som många trots allt vill ha är IKEA-katalogen. Av denna anledning är det inte ovanligt att se en skylt med texten “Ingen reklam tack – Men gärna IKEA-katalogen”.

Hur lång leveranstid har ni på ingen reklam tack skyltar?

På Skyltdax strävar vi alltid efter att leverera din beställning inom en vecka. Vi skapar alltid högkvalitativa och hållbara ingen reklam tack skyltar till konkurrenskraftiga priser.

Har du någon annan fråga?