Skyltar för bostadsrättföreningar

Vi gör det enkelt att beställa skyltar

Skapa och beställ skyltar för din bostadsrättsförening. Vi har ett brett utbud av skyltar till er BRF för både inomhus- och utomhusbruk. Ni kan även skräddarsy skyltar enligt era önskemål. Skyltdax är en pålitlig leverantör av skyltar i mässing och plast till bostadsrättföreningar. Med lång erfarenhet inom branschen kan vi garantera högsta kvalitet på våra skyltar och enkelhet i beställningsprocessen. Tveka inte att kontakta oss för personlig service eller för att få en offert.

Vi gör det enkelt att göra återkommande beställningar

Vi förstår vikten av att ha en enhetlig skyltning och att kunna byta ut skyltar smidigt vid behov. Låt Skyltdax hjälpa er med era skyltbehov för att ge en professionell och enhetlig inramning av er bostadsrättsförening.

Några saker vi har lagt mycket kärlek på

  • Att skapa en väldigt enkel skylteditor
  • Snabb och alltid tillgänglig kundtjänst
  • Stort utbud av skyltar i mässing och plast i bra kvalitét
  • Proffsig gravyr med maskin i mässing med lackfyllning eller laser för våra plastskyltar

Vi har en enkel och okomplicerad kundzon

Att hålla reda på tidigare skyltbeställningar kan vara en utmaning, särskilt om det har gått lång tid mellan beställningarna. Med vår splitternya kundzon behöver du inte oroa dig för det längre. Med ett konto kan du enkelt och snabbt få tillgång till dina tidigare beställningar och beställa nya skyltar i samma stil.

Kontakta oss så skapar vi upp ett konto åt er.

Det är alltid enkelt och att komma i kontakt med oss

Vi har tid när du har tid. Vi sitter och har själva suttit i styrelsen i bostadsföreningar, vi vet att man försöker hinna med åtaganden på fritiden, och det är inte alltid man hinner göra det under vanliga öppettider. Därför försöker vi vara tillgängliga även på lite udda tider för att kunna svara på frågor.

Skicka epost till oss på info@skyltdax.se. Vi hjälper dig med svar på frågor, funderingar, mått-tagning, ja allt som du behöver veta för att beställa skyltar till föreningen.

Dörrskyltar i vacker mässing

De produkter som vi erbjuder utgår såklart från vårt vanliga utbud, men vi kan även såga till mässingskyltar i upp till A4-storlek om behov finns. Vill du ha hål i en skylt som inte har har hål? Det fixar vi också, och vi noterar alla sådana saker så att det blir samma skylt nästa gång du får en ny granne. Vill du veta mer om våra dörrskyltar i mässing hittar du det här.

Några exempel på produkter

Förutom våra dörrskyltar har vi några produkter som vi har skapat med en tanke på behovet inom bostadsrättföreningar.

Våra gravyrmetoder

Vi erbjuder två stycken gravyrmetoder, laser och djupgravyr med lackfyllning.

Lackfylld djupgravyr betyder att vi graverar ner i mässingen, och sen lägger i lackfärg. Resultatet är en glansig yta som glittrar i olika ljusvinklar, ger såkallade högdagrar. Denna metod är vi nästan ensamma om att erbjuda, de flesta av våra konkurrenter använder digitaltryck eller lasergravyr. Denna metod går dessvärre inte att använda på riktigt tuffa material och om det är krav på tunna linjer i motivet. Då använder vi lasergravyr som vi berättar mer om här under.

Lasergravyr betyder att vi bränner texten på skylten med en fiberlaser, när lasern är klar penslar vi skylten med en kemisk lösning för att få fram djup svärta. Lasergravyr erbjuder en exakt återgivning av motivet på ytan, tunna linjer och funkar på riktigt härdade material.

Skruvar och fästkuddar ingår

Våra skyltar med hål levereras med träskruvar i samma färg som skylten. Om skylten saknar hål så skickar vi med fästkuddar med stark klister.

Matchande plastskyltar

När föreningen väl har bestämt vilken typ av skylt som ska sitta på dörren brukar frågan om standardiserad ”Ingen reklam tack”-skylt komma upp.

Vi har ett stort gäng färdigdesignade varianter för ändamålet, men om inte storlek eller innehåll stämmer med behovet kan vi göra skräddarsydda format och design i alla våra plastfärger. Vi utgår från ark i A3-storlek och kan därför göra stora som små format helt enligt önskemål.

Vi kan även hjälpa till med design och typsnitt, om ni inte vill göra det själva.

Vanliga frågor

Mängdrabatt och partneravtal

Vi erbjuder såklart rabatter, partneravtal vid beställning av många skyltar.

Specialbeställningar och betala med faktura

För dig som vill betala mot faktura så har vi självklart den möjligheten. Vi skickar våra fakturor med Fortnox. För dig som beställer centralt så har du i vår kundzon möjlighet att skilja på leveransadress och fakturaadress.

Du kan välja att få fakturan skickad via e-post direkt till förvaltare, du kan även få en utskriven pappersfaktura via posten (kontakta oss om du behöver pappersfaktura). Vi har mer om fakturabeställning bland våra köpvillkor.

Hur funkar det om föreningens medlemmar ska beställa nya skyltar själv?

Det är enkelt för föreningsmedlemmar att beställa en egen skylt med föreningens typsnitt och storlekar på text. Vid speciella omständigheter så kan vi ta emot beställningar direkt i supporten och lägga upp dem åt er, men det enklaste och snabbaste sättet är att beställningarna görs via vår kundzon.

Vi ska byta alla skyltar i hela vår förening, hur gör vi då?

Leta upp den skylt ni vill ha i vårt utbud, lek med designern till ni är nöjda med utseende, maila oss sedan och berätta hur många skyltar ni behöver, och vilken design ni vill ha. Sen räknar vi på det åt er, och återkommer med offert med rabatt och förväntad leveranstid.

Vi vill ha ett annat typsnitt än vad ni har i ert designverktyg

Vi har gjort ett urval av typsnitt och lagt in i vår editor, i våra maskiner kan vi använda i princip vilka typsnitt som helst, men för att göra det enklare har vi valt att begränsa oss utifrån kategori och de typsnitt vi har valt ut är väl avvägda och passar våra skyltar perfekt.
Självklart kan ni även välja helt eget typsnitt som vi vid beställning lägger in i våra designprogram för nästa gång ni beställer en ny skylt.

Vi vill använda andra typsnitt, vart hittar vi sådana?

Vill ni hitta en annan stil för att matcha ert trapphus? Ett tips är att kolla på Google Fonts där typsnitt är gratis att använda, de har de flesta stilarna som går att hitta inom typsnitt.

Vi har ett trapphus i 40-talsstil, vi behöver en skylt i matchande design, och typsnitt

Vi har ofta hjälpt till i tidigt skede om skyltval utifrån design på hus, och dörrar. Maila vår support så hjälper vi er navigera skyltvärlden utifrån era behov.

Vi behöver även Ingen reklam skylt som passar våra nya skyltar och dörrar

En återkommande kund renoverade sitt trapphus för över 1.5 miljoner kronor och ville att IRT-skylten skulle smälta in i den borstade-mässings-ytan på det nya brevinkastet. Vi hjälpte till att mäta upp ytan och gjorde sedan skräddarsydda plastskyltar med dubbelhäftande tejp. Resultatet blev en IRT-skylt som smälte in perfekt i stilen på dörren utan att ta för mycket uppmärksamhet (förutom för de som delade ut reklamen).

Är det något du undrar över eller vill du ha kontakt med oss om era skyltar