Förnicklade mässingsskyltar

Skyltar i förnicklad mässing

Tveka inte att kontakta oss för personlig service.

Skyltar i blank, borstad och kromad mässing

Förutom våra skyltar i förnicklad mässing har vi även ett stort utbud av skyltar i blank, borstad och kromad mässing.

Skyltar i borstad mässing:

Skyltar i blank mässing:

Vi erbjuder två stycken gravyrmetoder, laser och djupgravyr med lackfyllning.

Lackfylld gravyr

Lackfylld djupgravyr betyder att vi graverar ner i mässingen. Sen fyller vi i lackfärg. Resultatet är en glansig yta som blänker i olika ljusvinklar och ger högdagrar. Den här metoden är exklusivare och vi är en av få sidor som erbjuder det här hantverket.

Lasergravyr

Lasergravyr betyder att vi bränner texten på skylten med en fiberlaser. När motivet är klart penslas skylten med en lösning för att få fram djup svärta. Lasergravyr ger en exakt återgivning av motivet på ytan där tunna linjer och detaljer syns bra mot materialet.

Skruvar och fästkuddar ingår

Vissa skyltar har skruvhål, de levereras med mässingsskruvar i samma nyans som skylten. Det är träskruvar som passar bra för dörrar och träväggar. De skyltar som är släta utan skruvhål levereras istället med fästkuddar med hållbart klister, som fästes på baksidan av skylten och sedan kan skylten monteras på valfri yta.

Välkomna dina gäster med en vacker mässingsskylt

Ge dina gäster ett varmt välkomnande med en vacker graverad mässingsskylt på dörren till din lägenhet eller ditt hus.

skylt skötselråd

Skötselråd för din skylt

Mässing är ett tåligt material, men kan bli fläckigt med tiden. Om du inte putsar din mässingsskylt kommer den att mörkna och få en vacker patina, vilket vissa föredrar.

Vill du istället behålla den ljusa glansen behöver du rengöra den regelbundet, vilket inte är svårt och kan göras med saker du troligen redan har hemma.

Förnicklad mässing typsnitt

Dörrskylt med en personlig prägel

Låt din dörr utmärka sig bland andra! En snygg dörrskylt är både praktisk och har en estetisk funktion. I Skyltdax skyltdesigner kan du själv enkelt välja vilket typsnitt du vill gravera i, leka runt med storleken på texten direkt i webbläsaren. Välj bland ett stort utbud av olika typsnitt.

Återkommande beställningar

Vi förstår vikten av att ha en enhetlig skyltning och att kunna byta ut skyltar smidigt vid behov. Låt Skyltdax hjälpa er med era skyltbehov för att ge en professionell och enhetlig inramning av eran fastighet, kontor eller bostadsrättsförening.

Kundzon

Att hålla reda på tidigare skyltbeställningar kan vara en utmaning, särskilt om det har gått lång tid mellan beställningarna. Med vår kundzon behöver du inte oroa dig för det längre. Med ett konto kan du enkelt och snabbt få tillgång till dina tidigare beställningar och beställa nya skyltar i samma stil.

Kontakta oss så skapar vi upp ett konto åt er.

Kontakta oss

Vi har tid när du har tid. Därför försöker vi vara tillgängliga även på lite udda tider för att kunna svara på frågor.

Skicka epost till oss på info@skyltdax.se. Vi hjälper dig med svar på frågor, funderingar, måttagning, ja allt som du behöver veta för att beställa skyltar.

Vanliga frågor

Vi ska byta alla skyltar i hela vår förening, hur gör vi då?

Leta upp den skylt ni vill ha i vårt utbud, lek med designern till ni är nöjda med utseende, maila oss sedan och berätta hur många skyltar ni behöver, och vilken design ni vill ha. Sen räknar vi på det åt er, och återkommer med offert med rabatt och förväntad leveranstid.

Vi vill ha ett annat typsnitt än vad ni har i ert designverktyg

Vi har gjort ett urval av typsnitt och lagt in i vår editor, i våra maskiner kan vi använda i princip vilka typsnitt som helst, men för att göra det enklare har vi valt att begränsa oss utifrån kategori och de typsnitt vi har valt ut är väl avvägda och passar våra skyltar perfekt.
Självklart kan ni även välja helt eget typsnitt som vi vid beställning lägger in i våra designprogram för nästa gång ni beställer en ny skylt.

Vi vill använda andra typsnitt, vart hittar vi sådana?

Vill ni hitta en annan stil för att matcha ert trapphus? Ett tips är att kolla på Google Fonts där typsnitt är gratis att använda, de har de flesta stilarna som går att hitta inom typsnitt.

Vi har ett trapphus i 40-talsstil, vi behöver en skylt i matchande design, och typsnitt

Vi har ofta hjälpt till i tidigt skede om skyltval utifrån design på hus, och dörrar. Maila vår support så hjälper vi er navigera skyltvärlden utifrån era behov.

Vi behöver även Ingen reklam skylt som passar våra nya skyltar och dörrar

En återkommande kund renoverade sitt trapphus för över 1.5 miljoner kronor och ville att IRT-skylten skulle smälta in i den borstade-mässings-ytan på det nya brevinkastet. Vi hjälpte till att mäta upp ytan och gjorde sedan skräddarsydda plastskyltar med dubbelhäftande tejp. Resultatet blev en IRT-skylt som smälte in perfekt i stilen på dörren utan att ta för mycket uppmärksamhet (förutom för de som delade ut reklamen).

Specialbeställningar och betala med faktura

För dig som vill betala mot faktura så har vi självklart den möjligheten. Vi skickar våra fakturor med Fortnox. För dig som beställer centralt så har du i vår kundzon möjlighet att skilja på leveransadress och fakturaadress.

Du kan välja att få fakturan skickad via e-post direkt till förvaltare, du kan även få en utskriven pappersfaktura via posten (kontakta oss om du behöver pappersfaktura). Vi har mer om fakturabeställning bland våra köpvillkor.

Mängdrabatt och partneravtal

Vi erbjuder såklart rabatter, partneravtal vid beställning av många skyltar.

Är det något du undrar över eller vill du ha kontakt med oss om era skyltar