Namnskylt

Namnbrickor

Det är viktigt med en god presentation och representativ framtoning i jobbsammanhang, och en namnbricka med det där lilla extra gör stor skillnad.

Vi på Skyltdax erbjuder namnbrickor med tryck i många olika utföranden. Vi har ett stort modellutbud av namnbrickor med hög kvalitet och hållbarhet. Skapa din egen personliga namnbricka hos oss på Skyltdax!

Tveka inte att kontakta oss för personlig service eller om du vill få en offert. Vi hjälper er gärna!

Läkare väljer namnskylt

Skapa en namnbricka med din egen text och design till jobbet, mässan eller företaget

Inom många olika branscher och yrken används namnbrickor, exempelvis på mässor, i receptioner, på sjukhus med mera. Arbetar du med någon form av service mot andra människor är det alltid trevligt att bli bemött av en namnbricka som gör det personliga mötet mer personligt. Oavsett vilken roll du har kan vi på Skyltdax hjälpa dig med namnbrickor i flera olika utföranden.

Är du eller ditt företag i behov av en större order med flertalet namn är du välkommen att kontakta oss. Du kan mejla oss en lista med alla namn så kan vi tillsammans gå igenom design, fästmetod och material. Vi på Skyltdax har lång erfarenhet av att leverera högkvalitativa, snygga och hållbara namnbrickor till alla typer av branscher och företag.

Relaterade skyltar:

Skyltar i andra material och områden:

Vi skapar och erbjuder skyltar i olika material, färger, motiv och storlekar till företag, föreningar och privatpersoner

Designa din egen parkeringsskylt

Du kan enkelt utforma din önskade parkeringsskylt på vår hemsida, där du väljer storlek, form, material, färg, budskap och fästanordning. Du kan även kontakta oss för att beställa så hjälper vi dig genom hela processen.

Vi tillverkar skyltar av hög kvalitet för alla miljöer

Kvalitet är ett av våra ledord. Vi är ledande på handgravering av mässingsskyltar av högsta kvalitet. Vi erbjuder även lasergravyr som betyder att vi bränner texten på skylten med en fiberlaser. Lasergravyr ger en exakt återgivning av motivet på ytan där tunna linjer och detaljer syns bra mot materialet.

Välja bland 100-tals skyltar och designa själv

Välj typ av skylt, storlek, material och utforma skylten själv med olika fonter och textstorlekar. Du kan välja om du vill ha med eller utan skruvhål eller med självhäftande fästkuddar så skylten kan monteras på valfri yta. Valfriheten är stor.

Vi finns här om du har frågor

Offert-förfrågan

Låt oss räkna på en offert till ditt behov. Vi har lång erfarenhet av de flesta typer av skyltar och behov. Inget uppdrag är för litet eller för komplicerat. Vi eftersträvar kvalitet och en god service. Första steget är oftast en offert.

Skapa konto hos oss

Har du upprepade beställningar och önskar samla dem under ett login och konto? Med ett konto får du enkelt och snabbt tillgång till dina tidigare beställningar och kan beställa nya skyltar i samma stil och design. Kontakta oss så hjälper vi dig sätta upp ett konto.

Kontakta oss

Vi har tid när du har tid. Därför försöker vi vara tillgängliga även på lite udda tider för att kunna svara på frågor.

Skicka e-post till oss på info@skyltdax.se. Vi hjälper dig med svar på frågor, funderingar, måttagning, ja allt som du behöver veta för att beställa skyltar.
Det går även bra att ringa oss på:
010-10 15 990

Vanliga frågor

Vi vill ha vår egen logga eller symbol på namnbrickan, hur gör vi då?

Vi kan trycka och gravera alla typer av loggor och symboler. Kontakta oss så hjälper vi till att lösa detta.

Vi vill ha ett annat typsnitt än vad ni har i ert designverktyg

Vi har gjort ett urval av typsnitt och lagt in i vår editor, i våra maskiner kan vi använda i princip vilka typsnitt som helst, men för att göra det enklare har vi valt att begränsa oss utifrån kategori och de typsnitt vi har valt ut är väl avvägda och passar våra skyltar perfekt.
Självklart kan ni även välja helt eget typsnitt som vi vid beställning lägger in i våra designprogram för nästa gång ni beställer en ny skylt.

Hur fäster jag namnbrickan?

Vi erbjuder flera olika sätt att fästa namnbrickan på. Säkerhetsnål, smidig klämma i rostfritt stål, magnetfäste eller militärklämma.

Specialbeställningar och betala med faktura

För dig som vill betala mot faktura så har vi självklart den möjligheten. Vi skickar våra fakturor med Fortnox. För dig som beställer centralt så har du i vår kundzon möjlighet att skilja på leveransadress och fakturaadress.

Mängdrabatt och partneravtal

Vi erbjuder såklart rabatter, partneravtal vid beställning av många namnbrickor. Tveka inta att kontakta oss så hjälper vi er.


INFORMATION OM NAMNBRICKOR


Designa egna namnbrickor

På Skyltdax har vi Sveriges främsta webbtjänst för exklusiva, graverade och färgtryckta namnbrickor. Med över 30 års erfarenhet skapar vi alltid namnbrickor med yttersta precision. Hos oss kan du designa dina egna namnbrickor för en mer personlig känsla. Vi erbjuder prisvärda lösningar för namnbrickor till företag som snabbt och smidigt levereras till dig inom en vecka.

När du designar dina egna namnbrickor finns det några saker som kan vara bra att tänka på, bland annat text, typsnitt, symbol och färg. Inom många branscher vill man ofta även ha med yrkestiteln, utöver namnet, på namnbrickan. En del företag har även en grafisk profil som bör följas, vilket kan vara bra att ha i åtanke när du väljer typsnitt och färg på namnbrickan. För de företag som inte har en grafisk profil kan det vara bra att fundera på vad du vill att typsnittet och färgen ska förmedla. Du kan även välja att ha en symbol eller en logotyp på din namnbricka beroende på vilket sammanhang namnbrickan ska användas i.

Vilken form på namnbrickor är populärast?

När det gäller namnbrickor finns det flera olika former att välja mellan, bland annat oval, rund och rektangulär. Det finns inget rätt och fel när det kommer till namnbrickor. Välj form utifrån dina behov, tycke och smak samt vad du vill förmedla med namnbrickan.

Du kan även välja på flera olika sätt att fästa namnbrickan på. Vi erbjuder säkerhetsnål, militärklämma, klämma i rostfritt stål eller magnetfäste.

Finns det olika material på namnbrickorna?

Vi erbjuder ett stort urval av namnbrickor i olika material. Du kan välja på att få din namnbricka i mässing, metall, aluminium, trä eller plast. Våra namnbrickor går även att få i flera olika färger.

Vad ska stå på en namnbricka?

På en namnbricka bör ditt namn finnas med, i talad ordning, alltså förnamn följt av efternamn. En del väljer även att ta med tillhörighet, yrkesroll eller företag under namnet. Du kan själv välja hur du vill utforma din namnbricka utefter egna önskningar och behov.

Hur mycket kostar en namnbricka?

Priset på namnbrickor kan variera beroende på vilket material du väljer, samt om du väljer gravyr eller färgtryck etcetera. Lägger du även till en bild eller logotyp på namnbrickan kan priset påverkas. På Skyltdax strävar vi alltid efter att leverera snygga, högkvalitativa och hållbara produkter till konkurrenskraftiga priser.

Har du någon annan fråga?