Ingen Reklam Tack

Spara på skogen och spara på promenader till pappersåtervinningen

Får du oadresserad reklam eller massa broschyrer varje dag i brevlådan? Spara på skogen och minska den pappersbaserade direktreklam som du får i lådan varje år.

“Ingen reklam tack”-skyltar har en historia som går tillbaka till mitten av 1900-talet. Dessa skyltar började dyka upp på dörrar och brevlådor som ett sätt för människor att indikera att de inte ville ta emot oönskad reklam och reklamblad.

Hallgolvets bästa vän

Skyltarna blev vanliga i samband med ökningen av direktreklam och gratistidningar. De tjänar som ett effektivt sätt att minska mängden oönskad post som hamnar på hallgolvet.

Idag finns “Ingen reklam tack”-skyltar i olika utföranden och sprider ett enkelt budskap om den boendes önskemål om att undvika oönskad post.

Matcha med en ny mässingsskylt

Om du vill ha en skylt med samma typsnitt och storlek på texten som din dörrskylt kan du enkelt designa din egen via vår designer, välj isåfall en av våra plastskyltar och sätt igång!

Ingen reklam tack-skyltar

Som du ser så har vi många olika varianter att välja på. Om du inte hittar någon i din favoritfärg kan du bara höra av dig till oss så fixar vi det!

Våra plastskyltar tål mycket stryk. Regn och rusk får jobba ordentligt för att slita ut dem.

Vi skickar skylten direkt hem till din brevlåda om du vill det.